پایگاه خبری فولاد ایران - اخبار نگران کننده در جریان تغییرات اقلیمی مثل افزایش سطح آب ها، ذوب یخچال ها و افزایش مقدار دی اکسید کربن موجود در هوا هرکسی را به فکر چاره می اندازد. تغییرات آب و هوایی در جریان است و چه کاری از دست ما برمی آید؟ هر یک از ما می تواند در این راستا در حوزه شخصی (روابط اجتماعی و خانوادگی)، جامعه (خانه و سازمان های محلی)، محیط کار و یا تحصیل، حوزه صنعت و یا حتی اجتماعات بین المللی فعالیت کند. پنج قدمی که هر فرد می تواند بردارد تا به نوبه خود نقشی در مبارزه با این چالش دنیای فعلی داشته باشد به شرح زیر بیان شده است:

1-      در مورد آن حرف بزنید

طبق تحقیقات هر فرد روزانه حدود 35 هزار تصمیم می گیرد. تصور کنید اگر توجه تمهیدات آب و هوایی تنها بر بخش کوچکی از این تصمیم گیری ها باشد چه خواهد شد؟ اینکه چه بخریم؟ کجا کار کنیم؟ کدام نامزد انتخاباتی را برگزینیم؟ انتخاب ما مهم است و افرادیکه هر روزه با آنها در ارتباطیم، این انتخاب ها را می بینند. پس توجه به تغییرات اقلیمی در تصمیم گیری ها از دید دیگران پنهان نخواهد ماند و می تواند آغازگر موضوع گفتگوی شما با دیگران شده تاثیر تصمیم شما را بیشتر نماید. مردم تمایل به تقلید دارند و شما می توانید در مورد دلیل استفاده از خودرو برقی و یا خرید سهام شرکت فعال در انرژی پاک با دوست خود به بحث بنشینید.

2-      به کارگیری سرمایه های ارتباطی

آیا به مسئله خاصی در مورد آب و هوا علاقه دارید؟ ممکن است این مسئله برای برخی دوستان حقیقی و مجازی شما نیز مهم باشد. اینجاست که نباید از قدرت فضای مجازی غافل شد. این فضا را در دست بگیرید و شرایط برای نتیجه گیری بهتر را محیا نمایید.

3-      آشنایی با سیاست های اقلیمی محلی، منطقه ای، ملی و جهانی

سیاست های اقلیمی می تواند از منطقه ای به منطقه دیگر فرق داشته باشد. هرچه بیشتر در مورد این تدابیر و سیاست ها بدانید، یاد می گیرید که چگونه قوانین و مقررات می توانند نقش مهمی در حمایت از جغرافیای اقلیمی داشته باشند. افزایش هرچه بیشتر جمعیت شهرها، سیاست های جدیدی را در تامین انرژی، دفع زباله، سلامت آب و خاک و سایر امور ایجاب می کند. بیشتر در این امور تحقیق کنید.

4-      انعکاس صدای دیگران باشید

با توافق نامه پاریس جهان شاهد اتحاد و همبستگی رهبران جوامع مختلف در حل بحران اقلیمی بود. این نوع تعهد عمومی دیگران را نیز وادار به انجام تعهدات مشابه کرد و راهنمای خوبی برای کشورها در کاهش سهم خود در انتشار گازهای گل خانه ای بود. اما این داستان در پاریس ختم نشده و گرتا تونبرگ نوجوان فعال محیط زیست این موضوع را در اجلاس داوس مطرح کرد. شما هم می توانید به نوبه خود انعکاس صدای این نوجوان باشد.

5-      تشخیص راه

ما باید حرکت کنیم اما نکته مهم حرکت دسته جمعی است. مسافت اهمیت چندانی ندارد بلکه می بایست همه به دنبال رسیدن به یک هدف با پشتیبانی یکدیگر باشیم. برخی ممکن است مدت طولانی در جنبش های زیست محیطی فعال باشند و برخی دیگر شاید از فیلمی که شب گذشته دیده اند عبرت بگیرند. همه اینها مهم است. ما می بایست از تلاش های مثبت دیگران هرچند اندک حمایت کنیم.

پس منتظر چه هستید؟ ما برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیازمند هرچه بیشتر افراد فعال برای رسیدن به یک هدف مشترک یعنی "دنیای پاک" هستیم. 

منبع: world economic forum

ترجمه: ف. اسکندرخو

موضوعات مرتبط: فولاد - قراضه - سنگ آهن - قیمت آهن آلات - تحلیل اخبار - اخبار اقتصادی