ساخت سوله مرغداری گوشتی

بسیاری از فعالان در عرصه تولید مرغ گوشتی، برای راه اندازی کسب و کار خویش و تاسیس سالن نگهداری و پرورش طیور از سوله استفاده می کنند، چرا که سوله ها مقرون به صرفه و اقتصادی هستند و هزینه های اولیه لازم برای احداث واحد تولیدی را به شدت کاهش می دهند. شهرآهن در زمینه ساخت سوله مرغداری گوشتی یکی از بهترین های کشور است. سوله ها در بازه زمانی کوتاهی نصب و مونتاژ می شوند، در نتیجه کار تولید خیلی سریع آغاز می شود و به سود دهی می رسد. سالن های ساخته شده با استفاده از این شیوه از مقاومت خوبی در برابر زلزله و دیگر حوادث غیر مترقبه برخوردارند، از این رو در صورت وقوع حوادث، خسارت عمده ای به سرمایه گذاران وارد نمی شود. استفاده از سوله ها در ساخت مرغداری گوشتی مزایای زیادی دارد. برای ساخت سوله محدودیتی در رابطه با ابعاد وجود ندارد و به راحتی می توان سالنی با متراژ مورد نظر را برای تولید مرغ گوشتی احداث کرد، همچنین قابلیت تغییر سایز سالن های تولید شده با توجه به نوع متریال به کار رفته در ساخت آن ها وجود دارد. چنانچه در آینده افزایش و یا حتی کاهش فضا مد نظر باشد، این امر به سادگی قابل تحقق خواهد بود.

ساخت سوله مرغداری گوشتی

استانداردهای سقف سوله مرغداری گوشتی

در ساخت سوله هایی که برای تولید مرغ گوشتی استفاده می شوند، اصول علمی یکتایی مورد توجه قرار می گیرد. این اصول و قواعد هم باعث پرورش بهتر طیور می گردد و مانع از اتلاف انرژی می شود. استانداردهایی که جهت طراحی سقف سوله مرغداری تعریف شده اند، ضامن مقاومت و استحکام سوله در برابر تغییرات جوی مانند برف و باران است. سقف سوله های مرغداری گوشتی اغلب به صورت قوس دار در نظر گرفته می شود. البته انواع سقف هشتی نیز در موارد محدودی و با توجه به ضرورت به کار گرفته می شوند، اما کارایی کمتری نسبت به انواع سقف قوسی دارند. چنانچه از سقف هشتی برای سوله مرغداری استفاده شود، شیب سقف را حداقل اندازه ممکن تعریف می کنند. سقف های قوس دار علاوه بر تهویه بهتر از هدر رفت انرژی در فصول سرد و گرم سال جلوگیری می کنند. ارتفاع سقف در سوله های مرغداری گوشتی نه خیلی بلند و نه خیلی کوتاه انتخاب می شود تا گردش هوا به نحو مطلوبی انجام شود، همچنین سقف باید با مواد عایق پوشانده شود تا دمای محیطی برای رشد طیور مناسب باشد. کرکره سیلیکونی، ایرانیت و ساندویچ پنل به همراه سه لایه پشم شیشه یا پشم سنگ، متریال تشکیل دهنده سقف در سوله های مرغداری گوشتی هستند.

استانداردهای سقف سوله مرغداری گوشتی

استاندارد کف سوله مرغداری گوشتی

کف سازی در مرغداری گوشتی با استفاده از بتن صورت می گیرد تا هم از ایمنی کافی برخوردار باشد و هم امور مربوط به نظافت و بهداشت به خوبی پیگیری شود. آن چیزی که در طراحی کف سوله پرورش طیور مهم و حائز اهمیت است، به کارگیری متریالی است که مقاومت مطلوبی در برابر رطوبت داشته باشد، همچنین جنس مواد مورد استفاده در کف سازی سالن سوله باید از انتقال گرما و سرما جلوگیری نماید، در غیر این صورت، کنترل دمایی محیط میسر نیست و باعث اتلاف جوجه ها و خسارت مالی در دراز مدت خواهد شد. به طور کلی پوشش کف سوله با استفاده از تور، چوب و سیمان قابل اجرا است. به کار گیری هر یک از این عناصر، مزایا و معایب خاصی را با خود به همراه دارد. با توجه به استانداردهای بهداشتی تعریف شده برای تولید طیور، استفاده از تور بهترین گزینه برای استفاده در کف مرغداری است. چرا که انجام امور نظافتی را ساده می کند، همچنین فضولات مرغ ها در این حالت به سطح بدنشان نمی چسبد در نتیجه از بروز بیماری ها جلوگیری می شود. استفاده از چوب اگر چه به اندازه تور مناسب نیست اما به جهت عایق بودن آن در موارد بسیاری به کار گرفته می شود. عمده مشکل این متریال، نفوذ پذیر بودن آن در مقابل حمله حشراتی از قبیل موریانه و سوسک است. نظافت کف چوبی سوله های مرغداری سخت تر از انواع توری است، اما اختلاف قیمت موجود بین کف توری و کف چوبی موجب استقبال بیشتر از نوع چوبی شده است. کف سیمانی در سوله های مرغداری گوشتی کارایی مطلوبی دارند. کف های سیمانی باعث ایجاد تعادل در میزان رطوبت موجود در محیط می شوند. شهرآهن یکی از بهترین سازنده های سوله مرغداری گوشتی در کشور است، پس اگر قصد دارید یک سوله محکم و استاندارد برای مرغداری خود بسازید، به شهرآهن اعتماد کنید.