مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد خوزستان با حضور سهامداران برگزار و در آن 30 درصد از سود کلی شرکت در سال 1398 معادل 530 ریال میان سهامداران تقسیم شد.


مجمع عمومی عادی شرکت فولاد خوزستان با موضوع استماع گزارش هیئت‌ مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورت‌های مالی سال (دوره) مالی منتهی به 29 اسفند 1398، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیر‌الانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره و تعیین پاداش هیئت مدیره با حضور سهامداران برگزار شد. این مجمع به دلیل رعایت آیین‌نامه بورس به منظور مقابله با ویروس کرونا مبنی بر حضور حداکثر 15 سهامدار در مجمع، به صورت زنده برای سهامداران پخش شد. این مجمع با حضور اعضای هیئت رئیسه در جایگاه قانونی، قرائت دستور جلسه از سوی ریاست مجمع عمومی و معرفی اعضای هیئت رئیسه رسمیت یافت.


مهران عباس زاده، معاون منابع انسانی و امور اجتماعی شرکت فولاد خوزستان در مجمع عمومی عادی سالیانه توضیح داد: فولاد خوزستان یکی از سرآمدترین شرکت‌های کشور در زمینه تعالی سازمانی و دارای تندیس زرین است. این شرکت همچنین 11 درصد از تولید فولاد خام کشور را برعهده دارد.


او درباره این صنعت توضیح داد: این عوامل شامل تامین پایدار و اقتصادی اقلام استراتژیک، ظرفیت اقتصادی، یکپارچگی در زنجیره تولید از معدن تا محصول نهایی، بازاریابی استراتژیک و حضور مستمر در بازارهای جهانی، متنوع‌سازی سبد محصولات و... هستند. سال گذشته 51 درصد از محصولات در بازار داخلی و 49 درصد در بازارهای صادراتی عرضه شد. البته در سال‌هایی توانستیم بیش از 70 درصد از تولیدات را صادر کنیم. با این حال، صادرات منوط به شرایط بازار داخلی و مصوبات ستاد تنظیم بازار است.


معاون منابع انسانی فولاد خوزستان در ادامه درباره وضعیت فولاد خوزستان توضیح داد: شرکت فولاد خوزستان در چند سال گذشته همواره موفق به افزایش تولید محصولات خود به صورت مستمر شده است. به طوری که در سال جاری توانستیم برای نخستین بار طی سه ماه ابتدایی سال از تولید یک میلیون تن عبور کنیم. ضمن اینکه در سال جاری رکوردهای تولید روزانه و ماهانه را به ثبت رساندیم. این شرکت در سال گذشته توانست سه میلیون و 689 هزار تن فولاد (بیلت، بلوم و اسلب)، سه میلیون و 734 هزار تن آهن اسفنجی و پنج میلیون و 852 هزار تن گندله تولید کند.


عباس‌زاده درباره جایگاه این شرکت در سال 98 گفت : در سال 1399، فولاد خوزستان موفق شد سه میلیون و 766 هزار تن محصول در بازارهای داخلی و بین‌المللی به فروش برساند. همچنین صادرات محصولات نهایی این شرکت در سال قبل یک میلیون و 837 هزار تن بود و ارزش صادرات فولاد خوزستان در سال گذشته به 1.2 میلیارد دلار رسید.


رشد فروش شرکت فولاد خوزستان در سال گذشته، افزایش تولید و افزایش نرخ فروش باعث شد که درآمد فولاد خوزستان در سال گذشته به بیش از 158 هزار میلیارد ریال برسد که 40 درصد نسبت به سال قبل از آن رشد دارد. بنابراین فخوز در جایگاه دوم شرکت‌های برتر فولادی از نظر کسب درآمد قرار گرفت. همچنین سود خالص فولاد خوزستان در سال 1398 با رشد 6 درصدی به 33 هزار و 396 میلیارد ریال رسید.
او در پایان گفت: در سال گذشته بهینه‌سازی سبد محصولات فولاد خوزستان با هدف حداکثرسازی سود متناسب با نیاز بازار صورت گرفت. همچنین در سال گذشته موفق به اجرای پروژه‌های توسعه‌ای، بهینه‌سازی و زیست‌محیطی متعددی شده‌ایم. علاوه بر این، در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی، قرارگاه محرومیت‌زدایی شهدای فولاد خوزستان با هدف حمایت از نیازمندان ایجاد شد.


دریافت لوح و تندیس «صادرکننده نمونه کشور» در مراسم بیست و سومین سالروز ملی صادرات، دریافت تندیس زرین شرکت صنعتی برتر کشور در حوزه مسئولیت‌پذیری اجتماعی و خدمترسانی به مردم در دومین آیین تجلیل از چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور و دریافت تندیس بلورین دهمین همایش جایزه ملی مدیریت مالی ایران از مهم‌ترین موفقیت‌ها و افتخارات این شرکت در سال 1398 بودند..
عباس زاده ادامه داد: دریافت عقاب طلایی مدیریت موفق در تجارت صنعت فولاد و صنایع وابسته، اعطای عنوان مدیر نمونه جهادی کشور و لوح تقدیر و نشان مدیر برگزیده جهادی در ششمین همایش ملی مدیریت جهادی با رویکرد «مدیریت جهادی، لازمه توسعه و پیشرفت کشور» به مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و اعطای تندیس ملی مسئولیت‌پذیری اجتماعی در پنجمین جشنواره فرهنگی هنری بلوط به عنوان شرکت برتر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و امدادرسانی به حادثه‌دیدگان سیل سال جاری کشور دیگر موفقیت‌های شرکت فولاد خوزستان در سال گذشته بودند.