صادرات ورق سیاه گالوانیزه , صادرات ورق گرم سرد

مشاوره : 09123137673

ورق یکی از پرتقاضاترین محصولات صادراتی ایران می باشد. شرکت بازرگانی شهرآهن، در پی سال ها تجربه و صادرات عملیاتی مقاطع آهن و فولاد به کشورهای عراق ، ترکیه ، قطر ، گرجستان ، ارمنستان ، ترکمنستان ، کویت ، عمان ، افغانستان ، پاکستان ، قبرس شمالی ، سوریه و ... توانسته است در حمایت از تولیدکنندگان نامی و پرتلاش کشور، بستر مناسبی برای عرضه مستقیم و بی واسطه محصولات فولادی در کشورهای هدف ایجاد نماید. این مهم، امروزه با حمایت دولت و مشوق های صادراتی تسهیل گشته و رو به فزونی می باشد. مجموعه بازرگانی شهرآهن، این فرصت را غنیمت می شمارد تا تولیدکنندگان فولاد کشور اعم از میلگرد ، تیرآهن ، ورق گالوانیزه ، ورق سیاه ، نبشی ، ناودانی ، لوله گالوانیزه ، قوطی و پروفیل ، شمش آهن و اسلب را در بازار جهانی معرفی نماید و همچنین کشورهای متعدد دیگری را بر پایه تجربیات خود، در جامعه هدف قرار داده و عرضه مقاطع فولادی کشور ایران را جهانی نماید که از مهمترین اهداف دپارتمان صادرات و بازرگانی مجموعه بزرگ شهرآهن در حوزه صادرات آهن از جمله صادرات میلگرد است. 


صادرات ورق فولادی ایران

طی سال گذشته بیشترین محصولات فولادی صادر شده عبارت بودند از میلگرد صادراتی ، لوله فولادی و اتصالات ، مفتول ، ورق گالوانیزه ، شمش آهن ، شمش روی ، ورق سرد و گرم ، میله های نورد گرم. که مختصری به پتانسیل و مقصد صادراتی آنها می پردازیم.

صادرات ورق سرد گرم گالوانیزه , قیمت ورق صادراتی


صادرات ورق گرم , ورق سیاه

صادرات ورق فولادی اهمیت بسیار بالایی دارد چون 600 گروه کالایی هستند که از ورق فولادی تهیه و تولید میگردند و اکثر صنایع نیز به آن نیاز دارند. ازاین رو بسیاری از کشورها که تولیدات فولاد ندارند، به ورق صادراتی جهت تولیدات و صنایع خود، نیاز دارند.
طی سال های 2014 تا 2016 یکی از مقاصد مهم صادرات ورق گرم یا ورق سیاه ایران، کشورهای اروپایی بوده است ولی با شدت یافتن تحریم ها، کمی از حجم صادرات ورق گرم کاسته شده است و مقاصد آن نیز تغییر یافته است. صادرات ورق گرم حدود 10 درصد کل صادرات ایران را به خود اختصاص داده است. از سهم تولیدات داخلی محصولات فولادی، حدود 40 درصد تولیدات، ورق گرم بوده است.

مجموع سهم صادرات محصولات فولادی به ترتیب زیر است : صادرات فولاد میانی (اسلب، بیلت و بلوم) 61 درصد ، صادرات میلگرد 15.5 درصد، صادرات ورق گرم 9.3 درصد و صادرات آهن اسفنجی 7.3 درصد بوده است. صادرات تیرآهن 2.8 درصد و ورق های پوشش دار و صادرات ورق سرد به ترتیب 2 و 0.3 درصد را داشته اند. بیشترین رشد صادرات مربوط به صادرات ورق گرم زیر 3 میلی متر بوده است که رشد قابل توجهی بوده است و در حدود 171 هزار تن بوده است. پس از آن بیشترین رشد مربوط به صادرات ورق گرم بالای 3 میلی متر بوده که رشد 56 درصدی داشته است.


صادرات ورق گالوانیزه

صادرات ورق گالوانیزه، طی چند سال اخیر، روند سینوسی داشته است. بدین معنی که طی سال های 1393-1390 ، بیشترین حجم صادرات ورق گالوانیزه کشور انجام شده است و با نوسان نرخ ارز و بازار جهانی، تا حدودی از حجم آن کاسته شده است. مقاصد اصلی صادرات ورق گالوانیزه ایران، عراق ، افغانستان ، ترکمنستان ، ارمنستان بوده است. از دیگر شرکای تجاری ایران در بازار صادرات ورق گالوانیزه کشور ترکمنستان و ارمنستان را می توان نام برد. عراق از ابتدا، مقصد اصلی صادرات ورق گالوانیزه ایران بوده است که طی دوره جنگ های داخلی، حجم واردات آن کاهش یافت ولی با اتمام جنگ، مجددا تقاضا برای ورق گالوانیزه صادراتی ایران افزایش یافته است.

آلمان اولین واردکننده ورق گالوانیزه در جهان شناخته شده است و پس از آن امریکا قرار دارد که رشد قابل توجهی نیز در واردات ورق گالوانیزه خود داشته اند. کشورهای چین و کره جنوبی، اصلی ترین صادرکنندگان ورق گالوانیزه به آلمان و آمریکا هستند که به دلیل مسائل سیاسی، ترکیه نیز سهمی از وادرات آمریکا را به خود اختصاص داده است. از طرف دیگر، امارات دومین واردکننده بزرگ ورق گالوانیزه صادراتی در خاورمیانه است. لذا بازار صادرات ترکیه و واردات امارت، مهمترین و بهترین فرصت برای گسترش بازار صادرات ورق گالوانیزه ایران است که باید مورد برنامه ریزی قرار گیرد و تجار روی این بازارها سرمایه گذاری نمایند. ورق های گالوانیزه تاراز شهرکرد، دارای استانداردهای اروپا هستند از این رو چشم انداز خوبی جهت صادرات ورق گالوانیزه به عراق و دیگر کشورهای مقصد خواهند داشت.

صادرات ورق گالوانیزه


صادرات ورق سرد , ورق روغنی

ورق سرد صادراتی، یکی از بهترین محصولات فولادی ایران است که پتانسیل صادرات را نیز دارد. به همین جهت، باید با برنامه ریزی و هدف گذاری، در پی بازارسازی و نفوذ به بازارهای صادراتی باشیم تا این صنعت و صادرات آن را توسعه داده و فولاد ایران را به همگان بشناسانیم. همان طور که در ماه های اخیر صادرات ورق سرد به کشور مالزی پس از تحریم های این کشور توسط آمریکا، به فرصتی برای ایران و صادرات ورق روغنی آن تبدیل شده است.


صادرات ورق رنگی , ورق پوشش دار

صادرات ورق رنگی نیز همانند دیگر ورق های فولادی رشدی قابل توجه در میزان صادرات خود داشته است. به طوریکه طی سال های 96 و 97 ، میزان صادرات ورق پوشش دار 155 درصد افزایش یافته است. واقعیت این است که کارخانه های تولیدکننده ورق در ایران نظیر فولاد مبارکه ، هفت الماس و ... با پیشرفت تکنولوژی به محصولات بیشتر و مطلوب تری دست یافته اند و قیمت رقابتی و شرایط کشورهای همسایه موجب گشته است که خواهان ورق رنگی ایران در بازار جهانی افزایش یابد.

صادرات ورق سیاه روغنی گالوانیزه به ترکیه عراق افغانستان

 


مشاوره صادرات ورق

ورق صادراتی به عنوان پرتقاضاترین محصول فولادی از یک طرف، و از طرف دیگر نوسانات دلار و ارز ، قوانین لحظه ای گمرک و ... مشکلات خاص خود را ایجاد نموده است که نیاز به کارشناسان متخصص و مجرب در این زمینه دارد. شهرآهن این نوید را به شما می دهد که کارشناسان مجرب خود را با آگاهی و دانش کافی در تمامی امور صادرات و چالش های آن، با شما همراه سازد و تضمین می کند تا مسیر آسان و ایمنی را پیشرو داشته باشید. کارشناسان شهرآهن شرایط و نحوه صادرات ورق فولادی را به صورت کامل مطالعه و صادرات ورق را در تمامی کشورهای همسایه اعم از عراق ، ترکیه و گرجستان مورد بررسی قرار می دهند. برای اطلاع از قیمت ورق سیاه صادراتی می توانید به صفحه قیمت ورق سیاه و برای اطلاع از قیمت ورق گالوانیزه صادراتی به صفحه قیمت ورق گالوانیزه مراجعه نمایید. قیمت انواع ورق های صادراتی را در صفحه قیمت ورق مشاهده نمایید. همچنین می توانید فرآیندهای صادراتی ، ممنوعیت های صادرات ، کارخانجات صادرکننده فولاد ، خدمات بازرگانی و سایر اطلاعات مورد نیاز در صادرات مقاطع فولادی را در صفحه تخصصی خدمات بازرگانی و مقالات صادراتی شهرآهن، بخوانید.

nemodar saderat varagh iran


مدارک مورد نیاز برای صادرات ورق

در ابتدای امر صادرات ورق باید بدانیم چه اسناد و مدارکی نیاز است. صادرات ورق مراحل مختلفی را شامل می شود ولی ابتدا باید اسناد و مدارک صادرات ورق را بشناسید تا بتوانید به راحتی و با برنامه ریزی شروع به صادرات نمایید. اسناد و مدارک مهم در صادرات ورق عبارتند از :

کارت بازرگانی

در این مورد فرد می تواند به صورت حقیقی و یا حقوقی اقدام به دریافت کارت بازرگانی نماید که به صورت شخصی و با نام خود صادرات را به انجام برساند. در غیر این صورت با استفاده از شرکت های معتبر بازرگانی، میتوانند محصولات خود را صادر نمایند. شرکت شهرآهن، به صورت تخصصی خدمات بازرگانی را جهت صادرات ورق از صفر تا صد، ارائه می نماید.

گواهی استاندارد

گواهی استاندارد، برای کالاهایی که صادرات آنها نیاز به مقررات اجباری استاندارد صادراتی دارد. در مورد صادرات ورق ، تمامی کشورها، گواهی استاندارد کارخانه تولیدکننده و آنالیز کیفیت محصول را نیاز دارند.

گواهی خرید (Invoice)

گواهی خرید یا فاکتور رسمی، صورت حسابی است که درآن تاریخ ، نام و نشانی خریدار و فروشنده ، شماره سفارش یا قرارداد ، تعداد یا مقدار ویا شرح کالا ، قیمت واحد ، قیمت کل ، نوع قرارداد وتعرفه گمرکی کالا به تفصیل ذکر شده است.

گواهی عدل بندی (Packing List)

عدل بندی، سندی است که مشخصات بار و محصول شامل وزن، تعداد، استاندارد و .... جهت حمل و نقل در آن قید می شود. این سند بویژه در تنوع کالا، اهمیت بالایی می یابد.

گواهی مبدأ

گواهی مبدا سندی است که جزییات بار صادر شده از کیفیت آن تا حمل و ترابری در بر دارد و تایید می نماید که کالا محصول کشور ایران است و ورق، محصول کدام تولیدکننده و با چه مشخصات وکیفیتی بوده است.

بارنامه حمل

بطور کلی بارنامه، سند اصلی انتقال مالکیت کالا از فروشنده به خریدار است و دارای انواع مختلف می باشد مانند بارنامه هوایی – بارنامه دریایی – بارنامه راه آهن – بارنامه سراسری و بارنامه زمینی (کامیون)

کارنه تیر

کارنه تیر دفترچه ای است که برای عبور کالا بوسیله کامیون از کشورهای عضو ، بدون بازرسی دقیق و بدون تامین و دریافت حقوق و عوارض گمرکی صادر می شود .


مراحل صادرات ورق

صادرات ورق، همان طور که اهمیت بسیار بالایی دارد و در سطح جهان مورد توجه و تقاضا است ولی حساسیت بسیار زیادی نیز دارد. ارقام و احجام سنگین، تعرفه های گمرکی و استانداردها و کیفیت کالای درخواستی، عواملی هستند که دقت و تخصص نیاز دارند و در این راه باید از مشاوران باتجربه کمک بگیرید. از این رو کارشناسان شهرآهن، با آشنایی و آگاه نمودن بیشتر مخاطبان خود، آسودگی خاطر و هدفمندی را به ایشان عرضه می کنند تا درکنار یکدیگر، تجارتی امن و پایدار را داشته باشند. مراحل صادرات ورق به شرح زیر می باشد :

  1. درخواست خرید
  2. مذاکره و صدور پیش فاکتور
  3. عقد قرارداد
  4. صدور فاکتور رسمی
  5. دریافت پیش پرداخت
  6. تهیه و آماده سازی سفارش
  7. عقد قرارداد حمل و بیمه
  8. بارگیری و صدور عدل بندی
  9. اظهار گمرک
  10. اخذ گواهی مبدأ
  11. تسویه مبلغ باقی مانده از قرارداد
  12. ترخیص کالا از گمرک مرزی ایران
  13. ارسال بار

با توجه به فرآیند صادرات ورق، مشخص گردید که هریک از اسناد نام برده شده در کدام مرحله از مراحل صادرات ورق، مورد نیاز هستند و با آگاهی و شناخت، در جهت آماده سازی آنها، اقدام نمود. به دلیل اجتناب از تکرار، توضیح کامل هر مرحله و اینکه مراحل به چه صورتی انجام می پذیرند را ، در صفحه صادرات فولاد مطالعه نمایید.

صادرات ورق به عراق ترکیه , مراحل صادرات ورق


قیمت ورق صادراتی به اروپا

قیمت ورق گرم صادراتی به مقصد اروپا که ایتالیا پرمصرف ترین واردکنده ورق سیاه ایران بود، طی سال های مختلف تغییر زیادی داشته است. طی سال های 1392 تا 1394 قیمت ورق صادراتی از قیمت جهانی ورق فولادی نیز بیشتر بوده است (حدود 600 دلار در تن) و از زمستان سال 1394 قیمت ورق صادراتی رو به کاهش گذاشت (حدود 300 دلار در هر تن) و در سال 1395 به 30 درصد زیر قیمت جهانی ورق گرم نیز رسید. صادرات ورق سردنیز 129 درصد رشد داشته و حدود 16 هزار تن بوده است.


صادرات ورق به کشورهای مختلف 

 

صادرات ورق به ازبکستان

صادرات ورق به ازبکستان طی سال های اخیر رشد زیادی داشته است و آن هم به دلیل گسترش ارتباطات اقتصادی با کشورهای آسیای میانه است. از طرف دیگر سیاست های این کشور به سمت ایجاد زیربناهای اقتصادی در حوزه جاده و راه سازی، گردشگری و هتل سازی، نوسازی شهری و ساخت خانه های ارزان برای اقشار فرودست جامعه ، تغییر یافته است. از این رو نیاز آنها به صادرات مصالح ساختمانی بویژه صادرات ورق گالوانیزه ، صادرات ورق سیاه ، ورق گرم ، ورق سرد ، سیمان ، سنگ، کاشی، قیر و ... افزایش یافته است. کشور ازبکستان مرز فیزیکی مشترکی با ایران ندارد و از طریق ترکمنستان است که ارتباط برقرار می نماید. مرزهای شمال شرقی ایران که فعالیت بیشتری در صادرات به ترکمنستان و ازبکستان دارند به ترتیب اهمیت عبارتند از مرز سرخس ، لطف آباد، باجگیران و اینچه برون .

 از آنجا که ازبکستان کشوری رو به پیشرفت و توسعه می باشد و در جهت عمران و آبادانی گام برداشته است، بازار هدف پرفرصتی برای تجار ایرانی می باشد. حمل و نقل به ازبکستان اندکی با چالش های خاص خود همراه است که تیم صادرات شهرآهن با آشنایی با قوانین گمرکی و راه حل های پیش رو، همچنین مجموعه شهرآهن با برخورداری از ارتباطات و نمایندگان مطرح در کشور ترکمنستان و ازبکستان، تجارتی ساده و همیشگی را در این کشور برای شما رقم می زند.

صادرات ورق به ازبکستان , قیمت ورق صادراتی


صادرات ورق به عراق

صادرات ورق سیاه به عراق پس از افت و خیزهای سیاسی و نابسامانی های 10 ساله اخیر آنها، به منظور بازسازی و احیاء کشور حائز اهمیت است که همین امر، فرصت بسیار مناسبی برای واحدهای تولیدکننده فولاد بویژه برای تولیدکندگان کشور همسایه آن یعنی ایران در امر ساختمان مهیا ساخت. از آنجا که عراق خود، در زمینه فولاد تولیدات چشمگیری ندارد، ناچار به واردات محصولات فولادی هستند. کشورهای صادرکننده کالا به عراق به ترتیب ترکیه، ایران ، چین و آمریکای جنوبی می باشد. ایران با سهم 17 درصدی از واردات عراق، در رتبه دوم زنجیره تامین قرار دارد. در حوزه ساختمان، پس از سیمان، آهن آلات بویژه ورق سیاه مهمترین محصول صادرشده به کشور عراق می باشد.

طی سال های اخیر به دلیل قیمت های مناسب تر و در نهایت هزینه های کمتر در تولید فولاد ایران، کاهش تعرفه گمرک عراق از صفر تا 5 درصد و معافیت مالیاتی در مناطق آزاد عراق، صادرات ایران به عراق افزایش پیدا کرده و بیشترین حجم واردات عراق را به خود اختصاص داده است. مناطق آزاد تجاری عراق شامل بصره ، نینوا ، الانبار و سلیمانیه است.

کیفیت و استاندارد ورق صادراتی به عراق با دیگر کشورها متفاوت است و غالباً سطح کیفی پایین تری نسبت به سایر کشورها دارا می باشد. صادرات به عراق نیز از سه طریق زمینی، هوایی و دریایی امکان پذیر می باشد ولی به طور کلی بیشترین روندهای صادراتی از مرزهای زمینی از جمله مهران و باشماق صورت می پذیرد. برای اطلاع از جزییات مرزهای عراق و نحوه صادرات ورق سیاه به عراق، به صفحه مقالات صادراتی و مرزهای عراق مراجعه نمایید. تنها نکته حائز اهمیت در صادرات ورق گالوانیزه به عراق، عملیات گمرکی و کیفیت محصولات فولادی می باشد که مجموعه شهرآهن، تضمین می کند همراه شما باشد تا مسیری ایمن و پررونق تجاری را برای شما رقم بزند.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به عراق


صادرات ورق به ترکیه

صادرات ورق به ترکیه با توجه به موقعیت و شرایط سیاسی و جغرافیایی و با گذر از رویدادهای مهم تاریخی، علاوه بر صادرات، واردات بسیاری از کالاها را از کشورهای دیگر پذیرا می باشد. مهمترین محصولات وارداتی آنها، سوخت، مواد شیمیایی و در سال های اخیر محصولات فولادی شامل میلگرد ، ورق فولادی ، شمش فولادی و سنگ آهن بوده است. بیشترین واردات ترکیه از کشور روسیه با 12.8 درصد صورت می گیرد و ایران نیز 4% سهم واردات ترکیه را به خود اختصاص داده است. در حال حاضر ایران، 45 رقم کالای مورد نیاز ترکیه را، صادر می کند. از این رو ترکیه به ششمین بازار صادراتی ایران تبدیل شده است.

صادرات ورق سیاه به ترکیه از سه روش زمینی، هوایی و دریایی امکان پذیر است ولی 90 درصد حجم صادرات ایران به ترکیه، از طریق زمینی و مرز بازرگان صورت می پذیرد.یکی از عوامل مهم و قابل تأمل در صادرات ورق فولادی به ترکیه، الزامات قانونی کشور ترکیه می باشد که در قالب گواهی استاندارد اجباری و آنالیز کیفیت ورق مطرح گردیده است. لذا ورق صادراتی به ترکیه، باید با آگاهی و شناخت کامل از بازار ترکیه و طبق الزامات قانونی آنها انتخاب و خریداری گردند که این امر با همراهی کارشناسان آگاه و باتجربه مجموعه شهرآهن، به سهولت امکان پذیر خواهد بود.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به ترکیه


صادرات ورق به گرجستان

صادرات ورق به گرجستان که یکی از بازارهای هدف ایران می باشد، بسیار پرتقتضا است.پس از تصویب قانون همگرایی گرجستان به اتحادیه اروپا، گرجستان به بستر مناسبی جهت صادرات کالا تبدیل گردید. تا از این طریق کشورهای مختلف از جمله ایران، کالای خود را از طریق گرجستان به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا صادر نمایند. همچنین با حذف شدن تعرفه گمرکی اجناس تولید شده در گرجستان، صادرات از طریق این کشور، بسیار محبوبیت یافت. بدین ترتیب تجار اروپایی و آمریکایی نیز دیگر ترسی از قوانین تنبیهی اقتصادی از سوی آمریکا در معامله با ایران، نخواهند داشت.

مهمترین محصولات صادراتی به گرجستان شامل مصالح ساختمانی بویژه ورق صادراتی می باشد. گرجستان نیز استاندارد و کیفیت خاصی را برای واردات ورق سیاه و ورق گالوانیزه در نظر گرفته است. صادرات و روابط تجاری ایران با گرجستان از طریق مرزهای زمینی، هوایی و دریایی صورت می پذیرد. عمده ترین مبادله تجاری با گرجستان از طریق مرز زمینی بازرگان انجام می گردد. برای اطلاع بیشتر از چگونگی روابط تجاری و صادرات به گرجستان و همچنین مرزهای صادراتی گرجستان، به صفحه مرزهای گرجستان و مقالات صادراتی رجوع نمایید.

از آنجاییکه بازار گرجستان فقط صادرات نیست بلکه فرصت های مناسبی جهت واردات کالا در مقابل صادرات دارد، لذا بازار گرجستان متفاوت از سایر بازارها می باشد. از این رو برای تجارتی موفق در کشور گرجستان، نیاز به مشاوره تخصصی و شناخت فرصت های بازار گرجستان و بازار داخل ایران، خواهید داشت. مجموعه شهرآهن، مشاوری امین و باتجربه، در این زمینه همراه شما خواهد بود تا تجارتی مداوم داشته باشید.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به گرجستان


صادرات ورق به افغانستان

صادرات ورق فولادی به افغانستان که از نظر اقتصادی، کشوری وابسته است و اقتصاد، امری مهم در زندگی ساکنین آن دارد، امری قابل توجه و تامل می باشد.از این رو افغانستان، یکی از بزرگترین بازارهای صادراتی در همسایگی ایران محسوب می شود. افغانستان بازار هدف کشور پاکستان نیز است ولی ایران با کیفیت بالاتر کالاهای خود، امنیت بیشتر تبادلات و همچنین هزینه تمام شده کمتر، بازار افغانستان را دست خود گرفته است و صادرات آن رو به فزونی است. افغانستان در تمامی کالا، وابسته به سایر کشورها است ولی حجم بالای صادرات از ایران شامل مواد ساختمانی از جمله میلگرد، ورق فولادی ، سیمان و گچ می باشد.

در صادرات ورق به افغانستان، مهمترین عامل قیمت محصولات و هزینه تمام شده آن می باشد و کیفیت در رده دوم اهمیت قرار می گیرد. با این حال، مجموعه شهرآهن در عین مطلوبیت کیفیت، با هزینه مناسب، سعی در توسعه صادرات به افغانستان داشته است. مجموعه شهرآهن، مرجعی از تجارب و دانش است که تضمین می کند همراه شما باشد تا موفقیت در تجارت را تجربه نمایید.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به افغانستان


صادرات ورق به پاکستان

صادرات ورق فولادی به پاکستان که بازار مکمل ایران محسوب می شود، نقطه عطفی در صادرات ایران می باشد.بدین معنی که در ازای صادرات به این کشور، واردات نیز انجام می پذیرد ولی حجم صادرات بسیار بالاتر از واردات است. از این رو بازار پاکستان، یکی از بازارهای پررونق و مهم کشور ایران است. از جمله مهمترین کالاهای صادراتی به پاکستان، سوخت، آهن و فولاد بویژه ورق سیاه و ورق گالوانیزه و کلیه محصولات غذایی و پوشاک است. مهمترین نکته در صادرات به پاکستان، رقابتی بودن بازار این کشور می باشد. لذا ورق سیاه صادراتی به پاکستان باید قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشد. همچنین به دلیل داشتن مرزهای متعدد، امور گمرکی و صادرات آهن، به دقت و تجارب زیادی نیاز دارد. تیم صادرات شهرآهن، این قول را به شما می دهد که صادراتی به سادگی خرید و فروش داخلی، برای شما رقم بزند.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به پاکستان


صادرات ورق به کویت

صادرات ورق به کویت فرصت بزرگی برای صادرکنندگان می باشد.کویت فرصت بزرگی برای صادرکنندگان می باشد. بازارهای این کشور، پذیرای محصولات مختلف هستند که یکی از مهمترین آنها، صادرات فولاد و صادرات ورق گالوانیزه می باشد. مهمترین نکته در صادرات به کویت، ویژگی های بازار آنها است که محصولاتی با کیفیت و استاندارد را می پذیرند. لذا ورق فولادی صادراتی به کویت، باید آنالیز و استانداردهای خاص آن کشور را داشته باشد که این مهم در صورتی محقق می گردد که تجربه و آگاهی لازم وجود داشته باشد. تیم صادرات شهرآهن، تجربه و شناخت استانداردها و صادرات به کویت را در اختیار شما قرار می دهد.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به کویت


صادرات ورق به عمان

صادرات ورق به عمان یکی از بهترین بازارهای صادراتی ایران می باشد.افزایش روابط تجاری با کشورهای دیگر جهان که در پی سرمایه حاصل از منابع نفتی و گاز صورت گرفته است، عمان را به بازار هدف مطلوب کشورها از جمله ایران تبدیل نموده است. به دلیل تولیدات نفتی، مهمترین محصولات مورد نیاز آنها تجهیزات و فولاد و آهن می باشد. ورق سیاه صادراتی بعد از سیمان، یکی از مهمترین محصولات صادراتی به عمان می باشد. مزیت برتر ایران نسبت به سایر کشورهای تجاری، همجواری جغرافیایی با عمان و داشتن مرزهای دریایی مشترک می باشد. استفاده از این مزیت و شناخت بازار تجاری عمان در احتیاجات خود، دو کلید طلایی برای تجارت با عمان است. تیم صادرات شهرآهن، با آگاهی از بازار عمان، شما را تاجری بزرگ، خواهد نمود.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به عمان


صادرات ورق به قطر

صادرات ورق به قطر طی سال های اخیر، با تاریک شدن روابط کشور قطر با کشورهای عربی همسایه، که بازار واردات این کشور از عربستان و امارات را تحت تاثیر قرار داده و این کشور به بازار مصرف مطلوبی برای سایر کشورها ازجمله ایران تبدیل گشته است، رونقی بیش از پی گرفته است.هرچند این بازار، هدف کوچکی برای ایران است ولی پتانسیل بالایی در جذب صادرات ایران و رشد اقتصادی خواهد داشت. صادرات آهن آلات ، فولاد و چدن بویژه ورق گالوانیزه صادراتی، مهمترین محصول صادراتی به کشور قطر می باشد. مهمترین نکته حائز اهمیت در تجارت با قطر، روابط مالی و سیستم های بانکی کشور قطر می باشد. آشنایی با روش های مالی تجارت و گزینه های جایگزین در مشکلات سیستم بانکی دو کشور، مزیتی است که تیم صادرات شهرآهن، دراختیار شما قرار می دهد تا بازار قطر نیز در دستان شما باشد.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به قطر


صادرات ورق به سوریه

صادرات ورق به سوریه که یکی از بهترین بازارهای هدف ایران در عین روابط تجاری و سیاسی مطلوب بوده است، بازاری موفق خواهد بود.چندی است به دلیل جنگ های داخلی از میزان سهولت تجارت کاسته شده است ولی همچنان یکی از بهترین بازارهای صادراتی می باشد و پذیرای حجم قابل توجهی از محصولات ایرانی است. صادرات فولاد بویژه ورق صادراتی به سوریه، یکی از مهمترین محصولات مورد نیاز این کشور است. طبق توافقات تجاری صورت گرفته بین این دو کشور، تعرفه گمرک سوریه از محصولات ایرانی بسیار پایین بوده و همین امر، مشوقی برای افزایش صادرات به این کشور می باشد. تیم صادرات شهرآهن، تمامی نکات لازم برای صادرات با سوریه را با آگاهی کامل به شما منتقل و تجارت شما را ایمن می سازد.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به سوریه


صادرات ورق به ارمنستان

صادرات ورق به ارمنستان که یکی از بهترین بازارهای هدف کشورهای ایران، پاکستان و گرجستان است، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.با توجه به روابط تجاری موفق و توافق نامه های تجاری، فرصت بزرگی برای صادرات ایران به کشور ارمنستان وجود دارد که البته بخش اعظمی از مسیر طی شده است. در حال حاضر بعد از محصولات غذایی ، قیر و فرآورده های نفتی، ورق سیاه صادراتی و فولاد بیشترین حجم صادرات به ارمنستان را به خود اختصاص داده اند. تنها نکته حائز اهمیت در بازار ارمنستان، شناخت نیاز بازار ارمنستان، توانایی ها و منابع کشوری و داخلی و همچنین ایجاد مزیت رقابتی در محصولات صادراتی است. آگاهی و دانش تیم صادرات شهرآهن، درتجارت با کشور ارمنستان با شما همراه خواهد بود.

صادرات ورق گرم سرد گالوانیزه به ارمنستان


صادرات ورق به ترکمنستان