تفاوت قوطی پروفیل

افرادی که در صنعت فولاد فعالیت دارند، از کلماتی مانند قوطی و پروفیل به وفور استفاده می کنند. قوطی و پروفیل با توجه به تفاوت هایی که دارند نباید به جای همدیگر مورد استفاده قرار گیرند. در حالت کلی پروفیل یک نام کامل بوده که به قطعات فلزی با سطح مقطع مشابه و اندازه ای طویل اشاره دارد. اگر بخواهیم به بررسی مهمترین تفاوت قوطی و پروفیل بپردازیم باید ترکیبات شیمیایی که در ساخت آن ها به کار می رود را عنوان کنیم. فرق پروفیل و قوطی می تواند از لحاظ خواص فیزیکی نیز بیان شود. به عنوان مثال تحمل فشار، میزان انعطاف پذیری و خاصیت کشسانی را می توانیم از تفاوت های قوطی و پروفیل بیان کنیم. نوع استانداردی که برای ساخت آن ها به کار می‌رود از دیگر تفاوت های موجود در این زمینه بیان می شود. با وجود این موارد می‌توان متوجه شد که تفاوت قوطی و پروفیل بیش از تصور است. این روزها در صنایع مختلف مانند خودروسازی، ساخت اتاق خودرو، ساختمان سازی و ساخت تجهیزات عظیم از پروفیل و قوطی استفاده می‌کنند. چنانچه قصد بررسی بیشتر تفاوت های قوطی و پروفیل را دارید و به دنبال آگاهی از کاربردهای آن ها هستید، مجموعه شهر آهن تلاش کرده است اطلاعاتی دقیق در این خصوص ارائه دهد.

تفاوت قوطی پروفیل

قوطی پروفیل چیست؟

برای درک بهتر تفاوت قوطی پروفیل بهتر است تعریفی از آن داشته باشیم. در حالت کلی قوطی پروفیل که آن را با نام قوطی می شناسند نیز یک پروفیل توخالی و بسته است که دارای سطح مقطع مستطیلی و مربع شکل بوده و به طور عمده برای ساخت در و پنجره مورد استفاده قرار می‌گیرد. قوطی پروفیل از متریال مختلفی مانند pvc، استیل و آلومینیوم ساخته می‌شود. با توجه به اینکه در صنایع مختلف از قوطی پروفیل استفاده می کنند، تولید کنندگان این محصول به دنبال ارائه خدمات خود با بالاترین کیفیت هستند. قوطی پروفیل آهنی از جمله پرکاربردترین گزینه ها در این زمینه عنوان می‌شود. با توجه به قابلیت جوش پذیری بسیار بالایی که قوطی های پروفیل آهنی دارند، به راحتی می توان آن ها را به فرم دلخواه تغییر داد. در عین حال استحکام بسیار بالای قوطی پروفیل آهنی نیز شما را یاری می کند تا بتوانید از آن در شرایط مختلف استفاده نمایید. برای درک بهتر تفاوت های قوطی و پروفیل می توانیم تعریفی از مبحث پروفیل داشته باشیم. در واقع پروفیل یک مقطع با طول بسیار زیاد و سطح مقطع ثابت است.

قوطی پروفیل چیست؟

به عنوان مثال تیرآهن یک نمونه از پروفیل شناخته می شود. این محصول با بهره مندی از سطح مقطعی H شکل می‌تواند در تمام طول ۱۲ متری خود سطح مقطعی ثابت و بدون تغییر داشته باشد. با این حال انواع مختلفی از پروفیل ها مانند ناودانی، نبشی، لوله و میلگرد امروزه در بازار عرضه می شوند. در یک تقسیم بندی کلی می توانیم قوطی پروفیل را به دو دسته سنگین و سبک تقسیم کنیم. نسخه های سنگین برای مصارف ساختمانی و صنعتی تولید می‌شوند. پروفیل های سنگین به واسطه ضخامت بیشتری که دارند، می توانند کیفیت و استحکام بالاتری از خود نشان دهند. پروفیل های سبک نیز از ورقه های نازک تر تولید می‌شوند. به منظور افزایش کیفیت پروفیل سبک عمدتا از روش نورد سرد برای تولید آن کمک می گیرند.

قوطی پروفیل چیست؟

تاریخچه قوطی پروفیل

اگر بخواهیم به بررسی تاریخچه قوطی پروفیل بپردازیم، باید به سال های دور برگردیم. با این حال برای نخستین بار در کشور ما از قوطی پروفیل به منظور ساخت در و پنجره استفاده شد. با توجه به افزایش ناگهانی جمعیت و نیاز به ساخت خانه های جدید در کشور، پس از جنگ جهانی دوم از قوطی پروفیل برای چهارچوب های چوبی استفاده می کردند. به طور کلی با بررسی سرآغاز تولید و استفاده از قوطی پروفیل متوجه می شویم که پس از جنگ جهانی دوم شخصی به نام مانسمن یک کارخانه تولید پروفیل راه اندازی کرده است. وی توانست رول های ورق مانند را برای نخستین بار به منظور ساخت مقاطع مختلف تولید کند. پس از چند سال، پیشرفت قابل توجهی در ساخت قوطی پروفیل ایجاد شد. با وجود مشکلات اساسی که برای نحوه اتصال پروفیل ها وجود داشت، در سال ۱۹۳۷ این مشکل با اختراع بست برطرف شده و کاربران به راحتی توانستند از قابلیت‌ های آن ها کمک بگیرند. از آن سال ها تا به امروز برای مقاوم سازی ساختمان ها و همچنین ساخت مقاطع مختلف، روی به استفاده از قوطی پروفیل آورده می شود. اگر به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص هستید، می توانید با کارشناسان مجموعه شهر آهن تماس حاصل نمایید. تعاونی فولاد علویجه یکی از بهترین تولید کنندگان قوطی پروفیل درب و پنجره، پروفیل صنعتی، قوطی ستونی از بهترین مواد اولیه است. برای اطلاع از قیمت پروفیل علویجه می توانید به سایت شهرآهن اعتماد کنید. فروشگاه شهرآهن عرضه کننده تمام قوطی و پروفیل های فولاد علویجه به قیمت روز است.