قیمت انواع قوطی آهنی

قوطی آهنی پروفیل در صنعت ساخت و ساز بسیار استفاده می شود. قوطی آهنی در ابعاد مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود. در این مطلب می خواهیم قوطی های آهنی را مورد بررسی قرار داده و مروری بر قیمت انواع قوطی آهنی داشته باشیم.


قوطی آهنی پروفیل

قوطی های آهنی به شکل هندسی مختلف از جمله مربعی و مستطیلی تولید می شوند. هر از این قطعات برای مصارف گوناگون در صنعت ساختمان سازی استفاده می شوند. قوطی آهنی از فلز ساخته می شود. ساختن قوطی پروفیل مراحلی دارد که در ادامه مراحل ساخت آن را به شما می گوییم.

قیمت انواع قوطی آهنی


وزن قوطی آهن

وزن قوطی آهن بر قیمت نهایی آن تاثیرگذار است. آن چه که بر وزن قوطی آهنی و قیمت آن تاثیر می گذارد، ضخامت قوطی آهن است. قوطی های آهنی در ضخامت های مختلفی تولید می شوند، بنابراین هر چقدر که ضخامت بیشتر باشد، وزن قوطی بالاتر می رود و به دنبال قیمت نهایی نیز بیشتر می شود. البته به غیر از وزن، طول قوطی های آهنی هم باعث ایجاد تفاوت قیمتی می شود. برای مثال یک قوطی آهنی که ۶ متری است و ضخامت ۱.۵ میلی متر دارد، قیمت پایین تری نسبت به قوطی آهنی ۶ متری با ضخامت ۲ میلی متری دارد. به این دلیل که با وجود طول یکسان دو قوطی ضخامت قوطی دومی، از قوطی اولی بیشتر بوده و همین امر باعث گران تر شدن آن می شود. برای مشاهده جدول وزن قوطی و پروفیل بدون محدودیت در زمان و مکان می توانید به بخش جداول وزنی در وب سایت فروشگاهی شهرآهن مراجعه کنید.


ماده اولیه قوطی آهنی

قوطی های آهنی در حقیقت از پروفیل ها ساخته می شوند. خود واژه پروفیل به معنی قطعه ای با ابعاد مشخص است. قطعاتی که از پروفیل ساخته می شوند در خیلی از جاها دیده می شوند. به خصوص در ساختمان سازی خیلی از پروفیل ها استفاده می شود. مثلا چارچوب درها، پنجره ها و غیره از پروفیل ساخته می شوند. کاربرد پروفیل ها به ساختمان ها محدود نمی شود. در سایر صنایع هم از پروفیل ها استفاده می شود. برای مثال برای ساخت قطعات نظامی یا برای ساخت پایه میز صندلی ها از پروفیل ها استفاده می شود. انواع پروفیل ها برای ساخت قوطی آهنی عبارتند از :  

پروفیل کامپوزیتی

این پروفیل ها مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگی دارند. از این رو در مناطقی که آب و هوای مرطوبی دارند، استفاده از پروفیل کامپوزیتی رایج تر است. پروفیل های کامپوزیتی به خاطر این که وزن سنگینی ندارند، باعث کاهش سنگینی کل ساختمان می شوند. همچنین در برابر زلزله و نیروهای ناشی از آن پایداری خوبی از خود نشان می دهند.

پروفیل های گالوانیزه

خانه هایی که در ارتفاع زیاد قرار دارند، همیشه در معرض نیروهای شدید باد هستند. به همین دلیل استفاده از پنجره هایی که در برابر این نیروها مقاوم باشد، اهمیت پیدا می کنند. از پروفیل های گالوانیزه در چنین پنجره هایی استفاده می شود. این پنجره ها نیروهای ناشی از باد را مهار کرده و استحکام بالایی دارند.

شاید این مطلب هم برای شما جالب باشد:

مطالب خواندنی دیگر:

پروفیل آلومینیومی

برای ساخت این نوع پروفیل ها از دما و فشار زیاد استفاده می شود. برای ساخت پروفیل آلومینیومی از قالب هایی برای شکل دهی استفاده می کنند. در حال حاضر به جای پروفیل های آهنی، بیشتر از این نوع پروفیل استفاده می شود. پروفیل آلومینیومی انعطاف پذیر و سبک است. همین خصوصیت خوب این نوع پروفیل (سبک وزنی) باعث شده در صنایع هوایی مورد استفاده قرار بگیرد. پروفیل آلومینیومی ظاهر زیبایی داشته و هم در ساختمان ها و هم در صنایع از آن استفاده می شود. بسیاری از در و پنجره ها از آلومینیوم ساخته می شوند. از آن جا که پروفیل های آلومینیومی نسبت به آتش عایق هستند، در آشپزخانه ها هم مورد استفاده قرار می گیرند.

پروفیل نوع Z

این نوع پروفیل ها برای پروژه های بزرگ استفاده می شوند. برای مثال برای ساخت سالن های ورزشی یا سوله ها از این پروفیل ها استفاده می کنند. خود پروفیل Z به انواع مختلفی دسته بندی می شود. پروفیل Z‌ همچنین از نظر ضخیم بودن، در ضخامت های مختلفی ساخته می شود.

پروفیل زاهیت

در کنار پروفیل هایی که در داخل کشور ساخته می شوند، نوعی پروفیل وارداتی وجود دارد. این پروفیل از کشور همسایه یعنی ترکیه وارد ایران می شود. پروفیل زاهیت محصول شرکت ترکی زاهیت است. در حال حاضر این شرکت محصولات خود را در نمایندگی های خود در ایران به فروش می رساند. پروفیل های زاهیت از کیفیت بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل قیمت آن ها نسبت به نمونه های داخلی بالاتر است. پنجره هایی که با پروفیل زاهیت ساخته می شوند را با نام پنچره های زاهیت می شناسیم. این پنجره ها دو جداره بوده و در ساختمان های گران قیمت مورد استفاده قرار می گیرند. تنها کاربرد پروفیل زاهیت در ساخت پنجره های دو جداره نیست. در ساخت درها هم از این پروفیل می توان استفاده کرد.


مراحل ساخت قوطی آهنی پروفیل

برای ساخت قوطی آهنی پروفیل باید مواد اولیه آن را تهیه کرد. کلاف ها مواد اولیه ساخت قوطی آهنی پروفیل هستند که به صورت ورقه ای تولید می شوند. در کلاف عناصر مختلفی از جمله کربن و منگنز دیده می شود. کلاف ها باید برای انجام عمل برشکاری در داخلی پروفیل تولید می شود. در مرحله آخر از یک دستگاه برای برش قوطی آهنی به طول دلخواه استفاده می شود.

پروفیل های نورد سرد و نورد گرم

نورد سرد و نورد گرم دو روش تولید قوطی پروفیل هستند. قوطی هایی که با روش نورد سرد ساخته می شوند، بیشتر جنبه تزیینی دارند. در ساخت ورق تنها از غلطک ها برای شکل دهی استفاده می شود. اما در روش نورد گرم از دما نیز استفاده می شود. بهره وری قوطی آهنی در روش نورد گرم بالا است. در روش نورد گرم ابتدا فولاد که ماده سازنده قوطی آهنی است، در دمای بالا قرار می گیرد. سپس شکل دهی می شود. روش ساخت قوطی ها بر کیفیت، ظاهر و کاربرد آن ها تاثیر گذار است. نوع دیگری از پروفیل ها هستند که ترکیبی از نورد سرد و گرم هستند. به این نوع پروفیل ها، پروفیل مرکب می گوییم.

قوطی آهنی پروفیل


قیمت انواع قوطی آهنی

قیمت انواع قوطی آهنی با توجه به ابعاد و کیفیت آن ها متفاوت است. مسلما هر چقدر که کیفیت کار بالاتر باشد، قیمت انواع قوطی آهن هم بالا می رود. برای مثال قیمت قوطی ۱۴ و قیمت قوطی ۴*۴ با یکدیگر می تواند متفاوت باشد. این نکته در مورد قیمت قوطی ستونی و قیمت قوطی ستونی ۱۰ هم وجود دارد. عاملی که باعث ایجاد تفاوت قیمتی می شود، این است که قوطی ها در چه سایزهایی هستند و این که چه میزان ضخامت دارند. در حال حاضر با توجه به این که در قیمت مواد نوساناتی وجود دارد، نمی توان عدد دقیقی را برای قیمت انواع قوطی آهنی گفت. چرا که قیمت ها به صورت روزانه تعیین می شوند.

شاید این مطلب هم برای شما جالب باشد:

مطالب خواندنی دیگر:


موارد استفاده از قوطی

استفاده از قوطی برای ستون یکی از موارد استفاده از قوطی هاست. قوطی هایی که برای ستون ها به کار برده می شوند، از جنس پروفیل سیاه هستند. این نوع قوطی ها (ستونی) در جاهایی مانند سوله و انبار استفاده می شود. این نوع قوطی های آهنی با توجه به مقاومت بالا در برابر خم شدن، قیمت مناسبی دارند. ویژگی خوبی که قوطی های ستونی دارند، جوش پذیری آن هاست. در کارگاه های مبل سازی از قوطی های ستونی استفاده می شود. به غیر از ساختمان سازی، در مکان های عمومی از جمله پارک ها، از قوطی های ستونی استفاده می شود. در این مکان ها، از قوطی های ستونی برای ساخت حفاظ استفاده می شود.


جمع بندی

قوطی های آهن از پروفیل ساخته می شوند. افزایش یا کاهش قیمت مواد اولیه می تواند بر قیمت انواع قوطی آهن تاثیر بگذارد. قوطی های آهن با روش های مختلفی در طی یک سری مراحل تولید می شوند که در این مطلب به طور کامل آن را توضیح دادیم. همچنین انواع پروفیل هایی که در حال حاضر در بازار به فروش می رسند را معرفی کردیم.

برای آشنایی با صادرات به صفحه صادرات قوطی و پروفیل مراجعه فرمایید.